Ukun on helppo vuokrata Fredriksbergiä, johon on itsekin ihastunut

Vallilan Konepajan kortteliin on rakenteilla urbaani toimistotalo, Fredriksberg. Tilojen vuokraus käy kuumana ja paikan päällä voikin usein bongata asiakkaan kanssa kierroksella olevan Uku Jaatisen, jonka vastuulla kohteen toimitilojen vuokraus on. Uku on aloittanut NCC:llä viime syksynä, mutta hän on kokenut alan ammattilainen ja toiminut pitkään eri kiinteistökohteiden parissa vuokrauksessa.

Vallilan Konepajan kortteliin on rakenteilla urbaani toimistotalo, Fredriksberg. Tilojen vuokraus käy kuumana ja paikan päällä voikin usein bongata asiakkaan kanssa kierroksella olevan Uku Jaatisen, jonka vastuulla kohteen toimitilojen vuokraus on. Uku on aloittanut NCC:llä viime syksynä, mutta hän on kokenut alan ammattilainen ja toiminut pitkään eri kiinteistökohteiden parissa vuokrauksessa.

Uku Jaatinen hyppäsi Fredriksbergin toimitilojen vuokraukseen kohteen rakentamisen ollessa jo lähes harjakorkeudessa. Se ei ole työntekoa hidastanut vaan päinvastoin, upean kohteen hienoudet oli helpompi hahmottaa ja kirkastaa ne toimitiloja etsiville asiakkaille. Tällä kertaa vuokrattava kohde kolahti Ukuun itseensäkin ja hän kertookin ihastuneensa Fredriksbergin trendikkyyteen jo ensi käynnillä.

Mikä tekee Fredriksbergistä niin trendikkään toimistokohteen?

Frediksberg on erittäin trendikkäällä sijainnilla Konepajan alueen sydämessä aivan Kallion urbaanin miljöön kyljessä. Toisaalta alue kehittyy vauhdilla, Pasila-Vallila-Kalasataman kasvuakseli on Helsingin nopeimmin kehittyvää aluetta tällä hetkellä. Fredriksbergin palveluiden tarjoajaksi on valittu toimija, joka haluaa rakentaa perinteisen aulan sijaan Fredriksbergiin yhteisöä, jolloin tilojen viihtyisyydellä ja avoimuudella on erityinen painoarvo. Samalla Fredriksbergin palvelukonseptikin on viritetty aivan uudelle tasolle. Myös kiinteistön arkkitehtuurissa on haettu tyylikästä korkeaa kattokorkeutta, avoimuutta ja rouheaa punatiilistä industrial lookkia, jota löytyy myös yhteisten sisätilojen ilmeestä.

Miten Fredriksberg on saavutettavissa?

Fredriksbergiin on erittäin helppo tulla eri puolilta pääkaupunkiseutua joko bussilla tai raitiovaunulla, sillä raitiovaunu numero 9 tulee suoraan kiinteistön pääoven eteen. Idän suunnasta tulijoille on lähimpänä Sörnäisten metroasema ja lännestä tuleville Pasilan juna-asema, josta pääsee Fredriksbergiin joko kävellen tai raitiovaunulla. Helsinkiin johtavat pääväylät sijaitsevat lähellä ja autoilijoille löytyy lämmintä parkkitilaa kellarikerroksesta.

Jos haluaa jäädä viettämään aikaa työpäivän jälkeen Fredriksbergissä, löytyykö tällaiseen paikkoja?

Fredriksbergin konsepti on suunniteltu niin, että talo sykkii elämää aivan aamusta asti iltamyöhään, periaatteessa niin, että työpäivän jälkeen on helppo jäädä trendikkääseen ravintolaan afterworkeille tai jopa illalliselle. Tällä hetkellä konseptiin on tulossa yksi ravintola, mutta tarkoitus on elävöittää kiinteistöä mahdollisimman paljon myös tuleviin vaiheisiin. Myös alueen muiden kiinteistöjen omistajat ovat halukkaita kehittämään aluetta erilaisin uusin palvelumuodoin ja -tarjoajin tulevaisuudessa.

Erilaiset innovaatiot ovat pop, löytyykö niitä Fredriksbergin tomistotiloista?

Olemme integroimassa kiinteistöön mm. Tutecon älykkään tilaohjausjärjestelmän, joka säätää lämmitystä, jäähdytystä ja valaistusta reaaliaikaisesti itseoppivalla ja optimoivalla pilvipohjaisella ohjauksella. Näin taataan työntekijöille maksimaalisen viihtyisät sisäilmaolosuhteet. Tarkoituksena on minimoida hiilijalanjälki ja samalla tuottaa kustannussäästöjä kaikille sidosryhmille.

Jos haluaa järjestää tilaisuuden koko henkilöstölle, onnistuuko se Fredriksbergissä?

Fredriksberg toimii erittäin oivana paikkana järjestää yritystapahtumia tai juhlia. Ravintolatilat ja aulatilat soveltuvat hyvin isompiinkin tapahtumiin ja kesällä kiinteistön edessä on lisäksi avoin terassi. Coworking-tiloissa on myös suunniteltu järjestettävän erilaisia tapahtumia, joita kehitetään vuokralaisten toiveiden mukaan. Fredriksbergin seuraavissa vaiheissa on tulossa lisää tiloja tapahtumille, esim. moderni saunatila terassilla.

Sähköautojen latauspiste varmasti löytyy, miten muuten ympäristöasiat on huomioitu?

NCC:llä koko arvoketju on rakennettu niin, että hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni aina rakennusvaiheesta loppukäyttäjälle asti. Fredriksbergin toimistorakennus on energiatehokas ja se liitetään kaukolämpö- ja kaukokylmäverkkoon. Lisäenergiaa tuotetaan aurinkopaneeleilla, joiden tuottama energia käytetään juuri sähköautojen lataukseen. Yhteiskäyttöinen sähköauto on myös mahdollinen. Materiaalivalinnat tehdään vastuullisuus ja kestävyys edellä. Vuokralaisten hyvinvointia edistetään hyvän sisäilman, runsaan luonnonvalon sekä sopivan sisälämmön avulla.

Miten liikunnallisia työntekijöitä hemmotellaan Fredriksbergissä?

Kiinteistössä on hurjat 400 pyöräpaikkaa sekä täysin uudet ja modernit sosiaalitilat pyöräilijöiden käyttöön. Myös pyöräilijöille tutun Baanan on kaupungin mukaan huhuttu tulevaisuudessa jatkuvan Fredriksbergiin asti. Vastapäätä oleva Amer Sportsin myymälä tarjoaa urheilumuotia ja välineitä urheiluharrastajille.

Mitä palautetta olet saanut asiakkailta, jotka ovat vierailleet Fredriksbergissä?

Moni asiakas on ollut vaikuttunut alueen ja Fredriksbergin tunnelmasta. Miten hyvin ne sopivat yhteen. Kiinteistön korkea kattokorkeus ja suurista ikkunoista johtuva runsas valonmäärä on viehättänyt useita asiakkaita. Erikoiskorkea kuudennen kerroksen jopa neljän metrin kattokorkeus on viehättänyt erityisesti luovan alan toimijoita.

Neuvosi Fredriksbergistä kiinnostuneille

Nyt on hyvä hetki ottaa yhteyttä ja sopia kanssani käynti kohteeseen, sillä viimeisiä tiloja vuokrataan parastaikaa. Sisätilojen työt etenevät vauhdilla ja osa tiloista näyttää jo melko valmiilta. Tilathan valmistuvat jo vappuna. Odotan yhteydenottoasi!

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.