Tietoa blogista

Blogissa asiantuntijamme käsittelevät rakentamiseen, tulevaisuuden kaupunkeihin, kestävään kehitykseen, infrastruktuuriin ja elinympäristöihin liittyviä aiheita.

Blogin kautta voit seurata hankkeitamme ja tutustua moniin ihmisiin, jotka työskentelevät eri rooleissa ja toiminnoissa.

Haluamme inspiroida lukijoita ja käydä heidän kanssaan dialogia.

Tietoa NCC:stä

NCC on johtavia rakennusalan yrityksiä Pohjoismaissa. Hallitsemme monimutkaiset rakennusprosessit ja rakentamisen kautta vaikutamme myönteisesti asiakkaisiimme ja yhteiskuntaan. Toimialaamme ovat kiinteistökehitys, rakennus- ja infrastruktuurihankkeet sekä asfaltin ja kiviainesten tuotanto. Vuonna 2021 NCC:n liikevaihto oli noin 53 miljardia Ruotsin kruunua ja työntekijöitä oli 13 000. NCC:n osake on noteerattu Tukholman pörssissä.

Lue lisää osoitteessa ncc.fi

Viestiluokat

Näkymät

Näissä teksteissä katsomme eteenpäin ja tarjoamme tietoa esimerkiksi kaupunkien muutoksesta, infrastruktuurista ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Voit seurata yhteiskunnallisia aiheita, joita esittelemme Suomesta ja muista Pohjoismaista. Joskus on opettavaista seurata, miten naapurimaissa asiat hoidetaan.

Tulevaisuuden toimisto

Se, miten teemme töitä ja kommunikoimme toistemme kanssa, tulee muuttamaan tulevaisuuden työtiloja merkittävästi. Työhyvinvointi liittyy myös olennaisena osana tulevaisuuden toimistoelämään. Näistä ja monista muista kiinnostavista työelämän aiheista bloggaamme tässä osiossa.

Kestävä kehitys

Mielestämme vastuullisuus ja välittäminen antavat lisäarvoa asiakkaillemme. NCC:n kestävän kehityksen työ perustuu kokonaisvaltaiseen näkemykseen, jonka muodostavat ympäristövastuun lisäksi sosiaalinen ja taloudellinen vastuu. Kestävän kehityksen blogeissamme voit seurata työtämme aiheen parissa. Esittelemme myös hyviä esimerkkejä.

Opiskelijat

Opiskelijablogit on suunnattu erityisesti sinulle, joka käyt läpi NCC:n harjoitteluohjelman. Kirjoittajina ovat sekä opiskelijat itse että opiskelijoiden kanssa työskentelevät. Vierasblogeja voi olla myös jostain ihan muusta porukasta, näin avaamme näkökulmia ja opimme uutta.

Yhteystiedot

Ingela Jerat

Head of Digital
+46706626364
Lähetä sähköpostia

Merja Alastalo

Head of Communication Finland
+358105076948
Lähetä sähköpostia