Tietoa meistä

Blogeissamme asiantuntijat kirjoittavat rakentamisesta, kaupunkien tulevaisuudesta, kestävästä kehityksestä, infrastruktuurista ja muista kiinnostavista aiheista elinympäristössämme. Haluamme innostaa ja luoda vuoropuhelua sinun kanssasi. Aihealueemme on jaoteltu näin:

Näkymät

Näissä teksteissä katsomme eteenpäin ja tarjoamme tietoa esimerkiksi kaupunkien muutoksesta, infrastruktuurista ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Voit seurata yhteiskunnallisia aiheita, joita esittelemme Suomesta ja muista Pohjoismaista. Joskus on opettavaista seurata, miten naapurimaissa asiat hoidetaan.

Kestävä kehitys

Mielestämme vastuullisuus ja välittäminen antavat lisäarvoa asiakkaillemme. NCC:n kestävän kehityksen työ perustuu kokonaisvaltaiseen näkemykseen, jonka muodostavat ympäristövastuun lisäksi sosiaalinen ja taloudellinen vastuu. Kestävän kehityksen blogeissamme voit seurata työtämme aiheen parissa. Esittelemme myös hyviä esimerkkejä.

Tulevaisuuden toimisto

Se, miten teemme töitä ja kommunikoimme toistemme kanssa, tulee muuttamaan tulevaisuuden työtiloja merkittävästi. Työhyvinvointi liittyy myös olennaisena osana tulevaisuuden toimistoelämään. Näistä ja monista muista kiinnostavista työelämän aiheista bloggaamme tässä osiossa.

Opiskelijat

Opiskelijablogit on suunnattu erityisesti sinulle, joka käyt läpi NCC:n harjoitteluohjelman. Kirjoittajina ovat sekä opiskelijat itse että opiskelijoiden kanssa työskentelevät. Vierasblogeja voi olla myös jostain ihan muusta porukasta, näin avaamme näkökulmia ja opimme uutta.

Yhteystiedot

Blogin taustatiimissä ovat: