Töihin Leppävaaraan?

Leppävaara voisi olla yli 65 000 asukkaallaan ihan mukavan kokoinen oma kaupunkinsa, tuollainen Hämeenlinnan kokoinen. Ja mikä parasta, pinta-alaltaan hyvin tiivis sellainen. Se on myös täynnä työskentelymahdollisuuksia.

Leppävaara voisi olla yli 65 000 asukkaallaan ihan mukavan kokoinen oma kaupunkinsa, tuollainen Hämeenlinnan kokoinen. Ja mikä parasta, pinta-alaltaan hyvin tiivis sellainen. Se on myös täynnä työskentelymahdollisuuksia.

Ajattele, miten voisit tulla Pasilasta junalla Leppävaaraan. Matka kestää kymmenisen minuuttia ja junia kulkee tiheään. Hyppäisit pois siistillä asemalla ja kävelisit noin kahden minuutin päähän kauppakeskus Selloon, josta nappaisit tuoreen aamukahvin. Siitä vielä toiset pari minuuttia Alberga Business Parkiin, jonka aulassa sinulle toivotetaan hyvät huomenet. Säästä viis, sisällä on valoisaa ja raikasta. Siitä omaan toimistoon, jossa on hyvä tunnelma ja tietenkin viihtyisä taukotila, jonne oma yhteisö kokoontuu vaihtamaan kuulumisia. Juuri siihen porukkaan tuntuu aivan varmasti hyvältä kuulua.

Aika moni kuuluukin johonkin työporukkaan Leppävaarassa. Sellossa ja sen viereisissä palveluissa ja toimitaloissa, eli myös Alberga Business Parkissa, tekee kaikkiaan yli 10 000 ihmistä töitä. Alue on koko Helsingin seudulla aika poikkeuksellinen. Toimitaloja on rakennettu jo vuosia. Parhaillaan NCC kehittää kauppapaikkaa ja toimistoja myös Kehä I:n toiselle puolelle Hatsinanpuistoon. Vielä nousee uutta, mutta monessa kohtaa alkaa olla myös valmista. Ihan kaikki ei sentään ole uutta radan eteläpuolellakaan. Viereinen Albergan kartano tuo historiaa alueelle ja sen puistosta saa kesäisen viherannoksen. Ja kun kesää ajatellaan, niin silloin voi myös käydä pulahtamassa, vaikka päivän päätteeksi, urheilupuiston maauimalassa.

Silicon Labs, Enfo, Evolvit ja moni muu valitsivat Albergan

Leppävaaran aitiopaikalla sijaitseva Alberga Business Park on viiden toimistotalon kokonaisuus, joista viimeinen vaihe valmistuu lokakuussa. Tiloja voi vuokrata hyvin erikokoisille yrityksille esim. 58 neliöstä yli tuhanteen neliöön. Silicon Labsin markkinointijohtaja Tom Nordman kertoo arvostavansa ennen kaikkea toimistotalon sijaintia, palveluja ja kulkuyhteyksiä. Talosta löytyy kaksi lounaspaikkaa ja kävelymatkan päästä kauppakeskus Sellosta lisää kahviloita ja ravintoloita. Naapurista löytyy myös hotelli, joka palvelee kätevästi yrityksessä vierailevia kansainvälisiä kävijöitä.

Neljänneksi Suomen parhaat työpaikat 2016 -tutkimuksessa sijoittunut IT-palvelutalo Enfo näki, että uuteen Albergaan muutto houkuttelee osaajia taloon. Työn luonteen mukaan muuntuvan monitilatoimiston myötä yritys siirtyi vanhasta ajasta uuteen.

– Halusimme saada kaikki 200 työntekijäämme tehokkaasti samaan kerrokseen entisten kolmen sijaan. Emme myöskään halunneet tinkiä sijainnista, johon sekä asiakkaiden että henkilöstön on helppo tulla, Administrative Manager Nathalie Siivola kertoo.

ICT-alan yritys Evolvit Oy muutti myös Albergaan viime vuonna.

– Havaintojemme mukaan työn tehokkuus ja työtyytyväisyys lisääntyvät, kun lyhyen kävelymatkan päästä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut kuten työterveyshuolto, pankit, posti, ruokakaupat ja lounasravintolat, toimitusjohtaja Perttu Heinonen kertoo.

Voisiko Leppävaara olla myös sinun yrityksesi seuraava sijaintipaikka? Albergan viimeinen vaihe valmistuu tämän vuoden lokakuussa, lue lisää ja ota yhteyttä.

Vierasbloggaaja Mauri Laurila, yksikön johtaja, NCC Property Development

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.