Seuraava askel kohti kestävän kehityksen tulevaisuutta

NCC uudistaa toimialaa ja tarjoaa ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC Property Development on yhdistänyt kestävän kehityksen osaksi liiketoiminnan kehittämistä. Kestävä kehitys ja kasvu kulkevat käsi kädessä.

NCC uudistaa toimialaa ja tarjoaa ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC Property Development on yhdistänyt kestävän kehityksen osaksi liiketoiminnan kehittämistä. Kestävä kehitys ja kasvu kulkevat käsi kädessä.

NCC Property Development kehittää ja myy kaupallisia tiloja. Useita vuosia sitten päätimme hakea ympäristösertifioinnit kaikille hankkeillemme ja sen johdosta olemme saaneet monia tärkeitä ja antoisia kokemuksia. Näin ollen olemme olleet jo pitkään johtavassa asemassa kehittämässä kestävän kehityksen mukaisia kiinteistöjä. Myös asiakkaamme asettavat nykyään huomattavasti aiempaa korkeampia vaatimuksia ja ympäristösertifikaatteja pidetään yhä suuremmassa määrin itsestään selvänä asiana. Tämä on mielestämme erittäin positiivinen suuntaus.

Seuraava luonnollinen askel on luoda ilmasto- ja ympäristöystävällisiä ympäristöjä, työpaikkoja, jotka edistävät hyvinvointia sekä kaupunkeja, jotka osallistavat asukkaita. Tämän mahdollistamiseksi NCC on valinnut painopisteet, jotka tuovat selkeästi esille kestävän kehityksen eri osa-alueet ja joiden avulla voimme parantaa työtämme. Kiinteistöjen kehittämisessä olemme päättäneet keskittyä seuraavaan kolmeen alueeseen:

  • Rethink resource use
    Keskittyy rakentamiseen, sen energia- ja materiaalitehokkuuteen sekä kierrätykseen.
  • Improve human wellbeing
    Keskittyy ihmisten hyvinvointiin luomalla inspiroivia, toimivia ja terveitä työympäristöjä.
  • Thriving places in thriving cities
    Keskittyy ympäristöön osallistavan kaupunkikehityksen ja sosiaalisen sitouttamisen kautta.

Keskittymällä näihin osa-alueisiin aiomme luoda positiivisia vaikutuksia. Tämä tarkoittaa, että kestävän kehityksen näkökulmasta kehitettävät alueet tuottavat tulevaisuudessa lisäarvoa niin ihmisille, yhteiskunnalle kuin ympäristöllekin.

Martin Sandén,
Head Operational Development, Sustainability and Digitalization at NCC Property Development

Vinkki! Ensi viikolla voit lukea Bent Roarin, vuokrauspäällikkö NCC PD Norja, blogin siitä, kuinka kestävän kehityksen mukainen kiinteistökehittäminen edistää työympäristöjä ja ihmisten hyvinvointia. Jos haluat tilata blogin automaattisesti, voit tehdä sen tällä sivulla.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.