On aika kohdata sijoittajat

Kansainväliset kiinteistökehittäjät ja sijoittajat kohtaavat jälleen kerran Ranskan Cannesissa 12.–15.3.2019. Vuosittain järjestettävä sijoittajatapahtuma Mipim vetää puoleensa alan kiinnostavimmat toimijat. Mukana menossa on luonnollisesti myös NCC Property Development.

Kansainväliset kiinteistökehittäjät ja sijoittajat kohtaavat jälleen kerran Ranskan Cannesissa 12.–15.3.2019. Vuosittain järjestettävä sijoittajatapahtuma Mipim vetää puoleensa alan kiinnostavimmat toimijat. Mukana menossa on luonnollisesti myös NCC Property Development.

Mitä me viemme mukanamme Cannesiin? Osaamista. Kokemusta. Kiinnostavia kohteita. Kestävää kehitystä. Kasvumarkkinoita.

Entä mitä me odotamme Cannesista? Paljon mielenkiintoisia kohtaamisia. Raikkaita tuulia. Uusia mahdollisuuksia. Tulevia trendejä.

Lähdemme Ranskaan reppu täynnä herkullisia eväitä ja suurella sydämellä.

Valmiina uusille menestystarinoille?

NCC Property Development kehittää ja myy liikekiinteistöjä valituilla markkinoilla Pohjoismaissa. Toimintamme keskittyy kestävän kehityksen mukaisiin toimisto- ja kauppapaikkahankkeisiin kasvukeskuksissa houkuttelevilla alueilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Parhaimmillaan uusi toimitila, liikehuoneisto tai kauppapaikka linkittyy olemassa olevaan kaupunkitilaan alueen tyyliin solahtaen. Yksi parhaista esimerkeistämme on Helsingin Vallilassa sijaitseva Fredriksberg, jossa vanhan Konepajan tunnelma kohtaa trendikkäästi kaupungin ja bisneksen. Uusi ekologinen toimistorakennus sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Erinomaisia sijainteja ja vetovoimaa edustaa myös Espoon Leppävaaran Hatsina, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla uutta toimistoympäristöä, kaupan palveluja ja harrastusmahdollisuuksia. Espoon Keilaniemen Next on jo valmiina uusille menestystarinoille, ja Helsingin Ruoholahden We Land tarjoilee upeita paikkoja kansainvälisille toimijoille ja pääkonttoreille.

 

Kiinteistökehittäjä aallon harjalla

Kiinteistösijoittamisen suurimpia trendejä on kestävä kehitys. Kiinteistökehittäjänä meidän roolinamme on varmistaa, että tavoitteet toteutuvat rakennusmääräysten kautta parhaalla mahdollisella tavalla ja että vastaamme asiakkaiden tulevaisuuden tarpeisiin, toiveisiin ja vaatimuksiin.

Kiinteistöjen kehittäminen on pitkä prosessi, joten meidän on oltava aina aallon harjalla ja trendien päällä. On tärkeää tietää, millä maantieteellisillä alueilla ja minkälaisissa kiinteistöissä asiakkaamme haluavat työpaikkojensa sijaitsevan viiden tai kymmenen vuoden kuluttua.

Siksi keräämme järjestelmällisesti tietoa, seuraamme megatrendejä sekä kehitämme toimisto- ja liiketiloja, joissa on otettu huomioon niin toimiva infrastruktuuri kuin kohteen kiinnostavuus sijoitusmielessä. Kohteen on oltava paitsi kiinnostava, myös likvidi ja kehityspotentiaalin mahdollistava.

Suomi on turvallinen maa sijoittaa

Niin kotimaisten kuin ulkomaisten kiinteistösijoittajien kiinnostus kohdistuu pääsääntöisesti Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle. Kiinnostavat kohteet ovat muunneltavia ja ne palvelevat monenlaisia käyttötarkoituksia. Kestävä kehitys, vastuullisuus ja rakentamisen laatu ovat asioita, joiden kautta haluamme olla alan toimijoiden kärkikastia.

Haluamme tarjota uusia ratkaisuja energiankulutuksen pienentämiseen, materiaalien kierrätykseen, ja hiilijalanjäljen kutistamiseen. Nämä asiat mielessä, meillä onkin käynnissä melkoisia kehityshankkeita, jotka täyttävät kiinteistösijoittajien toiveet myös odotetun vuokratason, tuottojen ja tulevaisuuden näkymien suhteen.

Globaalin talouden muutoksia seurataan mielenkiinnolla ja huolellisesti arvioiden. Suomalaiset kiinteistömarkkinat elävät edelleen varsin vakaita aikoja. Suomi on turvallinen maa sijoittaa.

Kokemus ja kansainvälisyys tuovat osaamista. Tervetuloa tutustumaan kohteisiimme!

Lue lisää: Mipim 12.–15.3.2019 www.ncc.group/mipim

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.