Mondo on dynaaminen ja näkyvä toimistomajakka Aviapoliksessa

Vantaan lentokenttäkaupunkiin, Aviapolikseen, on suunnitteilla upea toimitilamaailma, Mondo. Mondo nousee Aviapoliksen korkeimmalle kukkulalle, näkyvälle paikalle Lentoasemantien varteen. Mondossa maailma on lähellä, lentoasema on vain yhden junapysäkin päässä ja kiitoradan valot näkyvät toimiston ikkunasta.

Vantaan lentokenttäkaupunkiin, Aviapolikseen, on suunnitteilla upea toimitilamaailma, Mondo. Mondo nousee Aviapoliksen korkeimmalle kukkulalle, näkyvälle paikalle Lentoasemantien varteen. Mondossa maailma on lähellä, lentoasema on vain yhden junapysäkin päässä ja kiitoradan valot näkyvät toimiston ikkunasta.

Dynaaminen, skandinaavinen, kansainvälinen ja valovoimainen. Paremmin ei voisi kuvailla Aviapoliksen uusinta tulokasta, valoisaa ja viihtyisää Mondoa. Mondon valomainos näkyy jokaiselle lentoasemalle saapuvalle, joten voit olla varma, että siellä näyt, löydyt ja tulet huomatuksi. Aviapoliksessa olet osa nopeasti kasvavaa kansainvälistä lentokenttäkaupunkia, jonka yritykset, palvelut sekä asukkaat muodostavat yhdessä urbaanin ja elävän yhteisön. Mondon kehittämisessä tiiviisti alusta alkaen ollut ja kohteen toimitiloja vuokraava Jorma Koukkunen avaa alla lisää Mondon ja Aviapoliksen menestystekijöitä, ole kuulolla.

Mitä voit kertoa Aviapoliksesta, miksi yrityksen kannattaa sijoittua sinne?

Aviapolis on kansainvälinen ja kehittyvä lentokenttäkaupunki Euroopan ja Aasian solmukohdassa, jonne on erinomaiset kansainväliset ja kansalliset liikenneyhteydet. Se on kasvava liike-elämän keskus, jonka taloudellisena moottorina ja liiketoiminnan draiverina toimii lentoasema. Elävä ja vetovoimainen Aviapolis on loistava suomalaisten eri alojen yritysten näyteikkuna maailmalle. Vuonna 2030 alueella arvellaan olevan 63 000 työpaikkaa, joista kansainvälisten osuus on kasvussa.

Kerro lisää Mondon toimitiloista, mitä uutta on tulossa?

Mondon toimitilat ovat modernit ja avarat. Kerrosala on hulppeat 1100 neliömetriä, joka mahdollistaa yli 80 työpistettä yhteen kerrokseen. Mondo on sisäilmeeltään skandinaavinen; Pohjolan raikas tyyli yhdistettynä puupintoihin tervehtii vierailijaa avarassa aulassa. Palvelukonsepti on viritetty työhyvinvointia edistäväksi; salaattibistro, kuntosali/liikuntatila, saunaosasto terasseineen, viihtyisät sosiaalitilat työmatkapyöräilijöille, autonvuokraus, pesula ja vaikka mitä muuta ovat käytössäsi helpottamaan työpäivääsi. Lisäksi aivan vierestä löytyvät kattavat hotelli- ja kongressitilat sekä kauppakeskus Jumbon monipuoliset palvelut.

Minkälaisille yrityksille Mondo on loistava valinta?

Aviapolis on Suomen johtava työpaikkakasvun alue ja paras ponnahduslauta yrityksille, jotka arvostavat ketterää liikkumista maailmalle tai maailmalta lentokentän läheisyydessä. Mondo sopii erinomaisesti kansainvälistyville suomalaisille yrityksille tai kansainvälisille brändeille ja yhtä hyvin joko yrityksen pääkonttoriksi tai pienemmälle toimijalle. Vaiheittain rakennetavan Mondon tiloissa yrityksen tiloja on helppo laajentaa myöhemmin tarpeen mukaan.

Mondon sijainti on näkyvä ja upea, entä saavutettavuus?

Mondon uusi toimistotalo on myös saavutettavuudeltaan huippupaikalla. Len­toaseman T2-terminaali sijaitsee vain yhden junapysäkinvälin ja noin puolentoista kilometrin päässä Mondosta. Juna-asema sekä bussipysäkit sijaitsevat vain 150 metrin päästä toimistosta. Pääkaupunkiseudun liikenteessä Mondon sijainti on myös autoilijoille paras mahdollinen. Nopeiden väylien lisäksi maantaso- ja kansipaikkoja on Mon­don pihan parkkipaikalla noin 600 kpl. Aviapolikseen pääsee polkupyörällä, jolle Mondossa on niin ikään oma parkkipaikka. Liikenneyhteyksiä kehitetään edelleen tulevaisuudessa. Suunnittelun alla ovat pikaraitiotie sekä Tallinnan tunneli, jotka kummatkin on linjattu kulkemaan Aviapoliksen kautta.

Kiinnostuitko Mondosta?

Tiedustele vapaita toimitiloja Jormalta, p. 050 367 3602 tai jorma.koukkunen@ncc.fi tai tutustu toimitilatarjontaamme laajemmin.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


  • Bea

    26 heinäkuuta, 2019 10:40

    Meidän yrityksellä uudet toimitilat hakusessa ja Mondon tilat näyttäisi erittäin toimivilta ja edustavilta. Kuten sanoit, tilat on huippupaikalla lentoaseman lähellä. Toimistomme on suuri joten kuljetusliike pitäisi ottaa avuksi muuttoon. Tarjoaakohan NCC apua myös itse muutossa.