Ajattoman ja trendikkään Fredriksbergin seuraavat vaiheet

Uudet palvelut, laadukkaat coworking-mahdollisuudet, osallistava arkkitehtuuri ja houkuttelevat sisällöt tekevät Fredriksbergistä ajattoman ja trendikkään. Parhaillaan rakenteilla ovat vaiheet B ja C.

Uudet palvelut, laadukkaat coworking-mahdollisuudet, osallistava arkkitehtuuri ja houkuttelevat sisällöt tekevät Fredriksbergistä ajattoman ja trendikkään. Parhaillaan rakenteilla ovat vaiheet B ja C.

Vallilan kaupunginosalla on ollut merkittävä sija Helsingin teollisuushistoriassa. Nykyisin se on pääkaupungin trendikkäin alue keskeisen sijaintinsa ja viimeisten vuosien valtavan kehityksen ansiosta. Helsingin kaupunki on myös käynnistänyt projektin, jossa tarkastellaan alueiden kehittämistä, joten myös Vallilla kehittyy entisestään.

Uusia mahdollisuuksia ja älykkäitä ratkaisuja

Fredriksbergin ensimmäinen vaihe valmistui toukokuussa 2018, ja se on saanut erinomaisen vastaanoton. Vuokralaisten lisäksi rakennukseen ovat tyytyväisiä myös asukkaat, vierailijat, kaupunki sekä muissa yrityksissä työskentelevät, ja coworking-tilojamme pidetään yksinä Helsingin parhaista.

Nyt rakenteilla on Fredriksbergin seuraavat kaksi vaihetta, B ja C, joiden odotetaan valmistuvan toukokuussa 2020. Periaate on sama kuin vaiheessa yksi, ja rakennukseen tehdään pääosin toimistotiloja. Aula ja vastaanotto jatkuvat A-rakennuksesta seuraaviin vaiheisiin, joten tila jää avoimeksi ja kutsuvaksi. Uudet palvelut laajentavat tarjontaa entisestään ja korostavat alueen ominaislaatua. Ylimpään kerrokseen tulee uusi trendikäs yleisölle avoin ravintola, joka on auki päivin ja illoin arkena ja viikonloppuna.

Etsimme jatkuvasti uusia älykkäitä ratkaisuja, jotka tekevät kiinteistöistämme entistä toimivampia. Esimerkiksi rakennusten lämmitys-, tuuletus- ja ilmastointijärjestelmät on automatisoitu, ja vuokralaiset voivat itse säätää sisäilmastoa mobiilisovelluksella. Jatkossa on suunnitella lisää älykkäitä ratkaisuja kiinteistöön.

Vastuullista ja osallistavaa arkkitehtuuria

Olemme valtavan ylpeitä Fredriksbergin arkkitehtuurista, joka yhdistää vanhaa ja uutta upealla tavalla. Kohde sijaitsee keskellä vanhaa Konepajan miljöötä, jossa on vanhoja rakennuksia ja uusia asuntoja. Fredriksbergin sisäpihalla on eletty teollista historiaa viimeisen sadan vuoden ajan ja tavoitteemme on kehittää siitä vastuullisesti ja historiaa vaalien ajaton kokonaisuus, joka istuu ympäristöönsä.

Fredriksbergistä tulee avoin ja osallistava paikka, jossa kukoistavat niin yritykset kuin ihmisetkin. Teemme rakennuksesta joustavan ja kutsuvan. Näihin seikkoihin kiinnitimme erityistä huomiota jo kehitystyön alussa, jolloin haastattelimme alueen ihmisiä ja järjestimme työpajoja työmme tueksi. Palveluiden ansiosta Fredriksberg ei olekaan pelkkä suuri toimistorakennus, vaan kohtaamispaikka Helsingin asukkaille.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.