Suurpellon asukkaat riensivät tutustumaan pian avattavaan ostoskeskukseen

Järjestimme Suurpellon asukkaille ennakkotutustumisen 16. marraskuuta avattavaan uuteen ostoskeskukseen reilu pari viikkoa ennen avausta. Liikkeiden kalustaminen oli vielä kesken, eivätkä kaikki nimikyltit olleet vielä paikoillaan. Mutta pitkään odotetut palvelut tulisivat vihdoin. Niihin tutustumaan saapui nelisensataa alueen asukasta.

Järjestimme Suurpellon asukkaille ennakkotutustumisen 16. marraskuuta avattavaan uuteen ostoskeskukseen reilu pari viikkoa ennen avausta. Liikkeiden kalustaminen oli vielä kesken, eivätkä kaikki nimikyltit olleet vielä paikoillaan. Mutta pitkään odotetut palvelut tulisivat vihdoin. Niihin tutustumaan saapui nelisensataa alueen asukasta.

 

Tapahtumaan oli valmistauduttu huolella kaikkien yhdeksän liikkeensä avaavan toimijan kanssa. Tilaisuushan järjestettiin juuri heitä varten. Jotta heillä olisi mahdollisuus kertoa tuotteistaan ja palveluistaan jo ennen avausta Suurpellon omalle väelle. Suurpellon keskuksen logolla varustetut yllätyskassit oli täytetty liikkeiden tarjouksilla edellisenä päivänä. Kaikki oli valmiina. Kutsussa mainitut kahvit ja isot voisilmäpullat odottivat asukkaiden saapumista. Mieleen hiipi ajatus, tulevatkohan asukkaat sittenkään?

Jokaiselle jotakin

Pelko osoittautui turhaksi, sillä pian ovien avauksen jälkeen keskus täyttyi toinen toistaan iloisemmista suurpeltolaisista. Sadekaan ei haitannut, vaan uuteen keskukseen oltiin lähdetty tutustumaan sankoin joukoin. Monen suusta kuului sana: vihdoinkin.

Omia palvelujaan esittelemässä oli myös intialaista ruokaa tarjoava Curry Palace, jonka tiloissa pääsi maistelemaan vehnäkuoreen valmistettua kasvisnyyttiä. Blancco Grillin omistaja ihasteli väenpaljoutta ja kertoi, että asiakkaita pyritään palvelemaan mahdollisimman monipuolisesti pihvi- ja salaattiannoksin. Kukkakauppa Ihana Kukkasen väki jakoi kanervakasseja ja kertoi, että kukkakaupan yhteyteen tulee myös sisustustuotteita.

 

Toisen kerroksen Lasten ja nuorten oma kuntoklubi Gymissä riitti vipinää. Tilat olivat jo valmiit ja lasten temppuradat kovassa käytössä. Tähän huiskeeseen on totuttu ja hienoa, että Suurpellon lapsiperheet ovat lähteneet liikkeelle, Gymistä huikattiin. Kuntosaliketju Talligymin tiloissa ei vielä ollut kuntoilulaitteita, mutta kuntoilusta kiinnostuneita riitti ja uusia jäsenyyksiä solmittiin useita iltapäivän aikana.

Aivan loistava kokonaisuus, onko täällä kauneushoitolakin, ihastelivat kaksi iäkkäämpää rouvaa, kun ohjasin heidät kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluja tarjoavaan Riva del Gardaan. Rouvalle K-Supermarket ja minulle pienpanimotuotteita tarjoava Oluthuone Vaappuva Ankka, tähdensi eräs herra heille mieluisimpia liikkeitä. Myös Postin palvelupisteen tuloa ihasteltiin, pian paketin voi noutaa läheltä ja autolla pääsee aivan oven suuhun.

Parituntinen tilaisuus sujui innostuneissa ja odottavissa tunnelmissa. Pian oli aika sammuttaa valot. Mutta vain hetkeksi, sillä varhain seuraavana päivänä täällä jatkuisi liiketilojen viimeistelyt; maalaustyöt, kalustus ja sisustaminen. Kaiken on oltava valmista, kun h-hetki koittaa ja ovet avataan torstaina 16.11. klo 10. Suurpellon keskus on iso ja odotettu asia asukkaille. Parhaiten ajatuksen tiivisti muutaman vuoden Suurpellossa asunut herrasmies sanoin: Suurpellossa eläminen muuttuu – paikka alkaa sykkiä luontaisesti.

Sirpa Lamminluoto
projektipäällikkö

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.