Aamukahvivieraamme työskentelee markkinoinnin digiratkaisujen parissa

NCC:n markkinointikoordinaattori Fanni Tuomistolla on työpäivän aikana monta rautaa tulessa, ja hänestä juuri se on työn suola. Intoa lisää vielä mahdollisuus viedä NCC:n markkinointia jatkuvasti yhä digitaalisempaan suuntaan: "Vain taivas on rajana digitaalisen markkinoinnin suhteen."

Huomenta Fanni,
millaisia töitä työpäiviisi sisältyy?

Toimin NCC:llä markkinointikoordinaattorina. Olen iloinen, että pääsen työssäni edistämään hyvin laaja-alaisesti NCC Property Developmentin markkinointia. Kirjoitan esimerkiksi sosiaalisen median postauksia sekä huolehdin julkaisujen mainostamisesta Facebookissa sekä Instagramissa. Lisäksi päivitän liiketoiminta-alamme nettisivuja sekä projektien omia nettisivuja. Tuen myyntiämme asiakkaiden etsinnässä sekä edistän pitkän tähtäimen tavoitteitamme koskien esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin strategiaa. Monta rautaa siis on koko ajan tulessa, mikä on ehdottomasti työn suola.

Mistä innostut työssäsi eniten?

Tässä työssä oppii joka päivä jotain uutta, oli se sitten markkinoinnin uusimpiin työkaluihin tai esimerkiksi hankkeisiimme liittyvää. Tylsää päivää en usko, että tässä tehtävässä tulee koskaan olemaan. Lisäksi innostun siitä, että saan olla mukana kehittämässä markkinointiamme entistä digitaalisempaan suuntaan. Vain taivas on rajana digitaalisen markkinoinnin suhteen.

Mistä saat iloa työpäiviisi?

Mahtavat kollegat tuovat valtavasti iloa työpäiviini. On ilo päästä työskentelemään mukavien ja osaavien ihmisten kanssa. Meillä on osaajia monesta eri taustasta, joka tuo mielestäni syvyyttä ja monialaisuutta kaikkiin palavereihimme.

Stressaako? Mitkä ovat stressinhallintakeinosi?

Silloin tällöin, niin kuin meitä kaikkia. Paras lääke stressiin on omalta osaltani liikunta ja ystävät. Lenkkeilen aina sään salliessa ja lisäksi nyt korona-aikana olen löytänyt virtuaalijumppien ilon. Lisäksi stressiä lieventää tehokkaasti tiibetinterrierimme Sulo.

Työskenteletkö mieluummin kotona vai työpaikalla? Miksi?

Työskentelen mieluiten hieman molemmissa. Kotona keskittyminen on helpompaa, sillä häiriötekijöitä on vähemmän. Mutta samalla toimistolla on helpompaa tutustua kollegoihin ja keskustella myös epävirallisemmista asioista.

Millainen on aamukahvisi ja missä sen juot?

En ole turhan tarkka kahvin suhteen. Joskus juon Pauligin Presidentti tummapaahtoa, mutta myös pikakahvi ajaa asiansa. Juon aamukahvin yleensä aamupuuron kanssa ennen etätyöpäivän alkua. Ja toki etätyöpäivän aikana tulee myös kahvia juotua useampi kuppi.

Tutustu NCC:n toimitilahankkeisiin ja vuokraa upouutta tilaa yrityksellesi!
Katso, mitä työpaikkoja NCC:llä on parhaillaan avoinna!

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.