”Mukavinta on ollut kannustava ilmapiiri”

Kesä on siitäkin hauskaa aikaa, että saamme joukkoomme uusia kasvoja niin toimistolle kuin työmaille. Useimmiten he ovat nuoria kesätyöntekijöitä, jotka tulevat innokkaina oppimaan uutta ja piristämään työyhteisöämme raikkailla ajatuksillaan.

Kesä on siitäkin hauskaa aikaa, että saamme joukkoomme uusia kasvoja niin toimistolle kuin työmaille. Useimmiten he ovat nuoria kesätyöntekijöitä, jotka tulevat innokkaina oppimaan uutta ja piristämään työyhteisöämme raikkailla ajatuksillaan.

NCC Property Development sai kesäksi sekä kesätyöntekijän että juuri kesän kynnyksellä diplomityötään aloitelleen diplomityöntekijän. Molemmat ovat jo toisen polven NCC:läisiä, sillä Minerva Mannisen isä Jukka työskentelee yksikönjohtajana PD:ssä ja Niko Raittisen äiti Merja on johdon assistentti NCC Buildingissa. Miten kesä on lähtenyt käyntiin NCC:llä, entä minkälaiset kesäterveiset saamme heiltä. Antaa Minervan ja Nikon kertoa.

Mitä työtehtäviä teet NCC:llä?
Minerva: Teen mitä pyydetään, mutta tosi vaihtelevasti erilaisia juttuja.
Niko: Tähän mennessä työpäivät ovat kuluneet diplomityötä tehdessä. Olen ollut aktiivisesti mukana säännöllisissä työyhteisötapaamisissa; maanantain palavereissa ja perjantain keskusteluissa. Olen saanut sitä kautta mahdollisuuden kurkistaa paremmin NCC:n arkeen. Toivottavasti päästyäni paremmin sisälle PD:n toimintoihin, voisin olla diplomityöni ohella avuksi myös PD:n työyhteisön muiden jäsenten arjen haasteissa.

Miten kuvailisit kolmella adjektiivilla normityöpäivääsi?
Minerva: kahdeksantuntinen, mukava ja rauhallinen
Niko: mielekäs, opettavainen ja innostava

Mikä on ollut mukavinta tähän asti? Entä haasteellisinta?
Minerva: Mukavinta ovat olleet ystävälliset ihmiset ja haasteellisinta se, kun kaikki tulee uutena.
Niko: Mukavinta on ollut kannustava, kunnioittava ja positiivinen ilmapiiri. Kaikki ovat olleet erittäin ystävällisiä ja vastaanottavaisia minua kohtaan, joten töihin tulo on ollut mieluisaa ja varsinkin perjantain brunssitapaamiset ovat olleet todella mieluisia ja mielenkiintoisia. Haastavinta on ollut diplomityön rakenteen luominen ja sen hiominen niin, että teoriaosuus mahdollistaisi hyvän pohjan relevanteille ja osuville haastattelukysymyksille.

Mitä muuta kesääsi mahtuu töiden lisäksi?
Minerva: kavereita, toivottavasti aurinkoa
Niko: ystävien tapaamista ja urheilua ulkosalla

Vierasbloggaaja Marjo Totro, markkinointipäällikkö, NCC

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.