Viisi hyvää syytä työskennellä Jyväskylän NCC:llä – kuulostaako lista tutulta?

Kysyimme laatuinsinööri Pauliina Saarelaiselta, miksi hän viihtyy työssään NCC:llä Jyväskylässä. Miten on, ovatko nämä asiat Pauliinan Top 5 -listalla myös sinulle tärkeitä?

1. Laadukas rakentaminen

– NCC:n tapa toimia on kunnianhimoinen ja asiat halutaan tehdä hyvin. Erotumme laadulla, mihin kuuluu myös laaja dokumentointi ja systemaattinen tekeminen. Näen sen vahvuutena.

2. Oma kehittyminen

–NCC:llä minun on mahdollista kehittää omaa osaamistani, vaihtaa tehtäviä ja opetella uutta tekniikkaa. Esihenkilöt ja johto kuuntelevat toiveita.

Meillä on talossa myös paljon hienoja koulutusohjelmia ja kasvutarinoita. Esimerkiksi itse olen aloittanut NCC:llä harjoittelijana. Valmistumisen jälkeen työskentelin työmaainsinöörinä, sitten puoliksi projekti-insinöörinä ja puoliksi laatu- ja ympäristövastaavana. Nyt keskityn laatuinsinöörin työhön.

3. Verkoston tuki

– NCC:ltä löytyy myös tukitoimintoja eri tarpeisiin, minkä ansiosta saan itse keskittyä omaan työhöni. En koe olevani vahva verkostoitumisessa, mutta oman yrityksen sisällä verkostojen rakentaminen tuntuu helpolta ja luontevalta. Meillä on tosi tiivis, koko Suomen laajuinen laatu- ja ympäristövastaavien verkosto, jossa kysymme päivittäin apua kollegoilta.

4. Monipuoliset rakennusprojektit

– NCC on Jyväskylässä vahva ja kohteita on monipuolisesti asuntorakentamisesta kouluihin ja korjauskohteista uusiin arkkitehtonisiin hienouksiin. NCC:llä voi halutessaan siirtyä kiinnostavaan projektiin myös vähän kauemmas. Joustovaraa on, vaikka projekteja ei aina juuri tässä kaupungin keskustassa olisikaan.

5. Jyväskylä!

–Jyväskylä on minulle sopivan kokoinen kaupunki, sillä matkoihin ei uppoa merkittävästi aikaa. Minulle ja puolisolleni oli itsestään selvää asettua tänne lähelle sukua ja ystäviämme. Täältä löytyy kaikki palvelut ja juuri sopivasti meininkiä! Sopiva päiväkotikin löytyi kätevästi työpaikan vierestä.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.